دسر شب یلدا با بیسکویت و شکلات یک دسر بسیار آسان، شیک و خوشمزه و مناسب پذیرایی در شب یلدا است.

شب یلدا از آئین‌های قدیمی و ارزشمند ایران است و در این شب، اعضای خانواده گرد هم می‌آیند تا علاوه بر همنشینی و صحبت، از خوراکی‌های ویژه این شب همچون میوه‌ها و تنقلات لذت ببرند.

بر اساس گزارش فرارو، انار و هندوانه از جمله نمادهای مهم شب یلدا هستند که حضور آنها در کنار سفره این شب، جایگاه خاصی دارد. در کنار مصرف مستقیم این میوه‌ها، می‌توانید از دسرهایی با طراحی شبیه به انار یا هندوانه نیز استفاده کنید تا زیبایی خاصی به پذیرایی‌تان ببخشید.

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک دسر کرمی با بیسکوییت را با شما به اشتراک بگذاریم. این دسر، که ظاهری شبیه به چیز کیک دارد، می‌تواند با تزئین دانه‌های انار، گزینه‌ای عالی و جذاب برای سفره شب یلدای شما باشد. در ادامه، دستور تهیه این دسر خوشمزه با بیسکویت و شکلات را شرح می‌دهیم.

مواد اولیه لازم

بیسکوییت پتی‌پور: یک بسته
کره: ۸۰ گرم
مواد لازم برای لایه شکلاتی:
خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم
شیر: نصف لیوان
شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم
کره: ۲۰ گرم
عسل: یک قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
انار دانه شده: به مقدار لازم برای تزئین

مراحل تهیه دسر شب یلدا با بیسکویت و شکلات

برای تهیه این دسر ابتداً باید بیسکوییت‌ها را درون دستگاه غذاساز بریزید و کاملاً خرد کنید تا به صورت پوره در بیایند.

سپس یک قالب کمربندی انتخاب کنید و سطح داخلی کف و دیواره‌های آن را با مقدار کمی کره یا روغن چرب کنید.

بیسکوییت‌های خرد شده را با کره آب شده ترکیب کرده و به خوبی مخلوط کنید تا یکنواخت شود. پس از آن، مخلوط را درون قالب بریزید و با دست فشار دهید تا سطح صاف و یک‌دست شود و دیواره‌های قالب نیز پوشش داده شود.

در گام بعدی باید لایه شکلاتی را آماده کنید. بدین منظور، خامه صبحانه، شیر، پودر ژلاتین، کره، عسل و شکلات تخته‌ای را در یک ظرف بریزید و به خوبی هم بزنید. پس از آن، ظرف را روی شعله ملایم قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید تا به غلظتی شبیه به فرنی برسد.

مایه شکلاتی آماده شده را روی لایه بیسکوییتی در قالب بریزید و قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل ببندد و سفت شود.

پس از سپری شدن این مدت، دسر را از قالب خارج کرده و در ظرف سرو قرار دهید. روی دسر را با دانه‌های تازه انار تزئین کنید و نوش جان کنید.

دسر شب یلدا با بیسکویت و شکلات + روش تهیه

نکات مهم برای تهیه این دسر

ـ ژلاتین ماده‌ای بی‌رنگ و بدون بو است که از کلاژن موجود در بدن حیوانات به دست می‌آید. برای حل کردن پودر ژلاتین، حتماً از روش بن‌ماری استفاده کنید؛ به این ترتیب که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش قرار دهید. به یاد داشته باشید که اگر ژلاتین در دمای خیلی بالا قرار بگیرد، ممکن است بوی ناخوشایند تولید کند. همچنین، هر قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل چهار ورق ژلاتین است و پس از باز کردن بسته‌بندی ژلاتین، باید آن را حداکثر طی شش ماه مصرف کنید، زیرا پس از این زمان خاصیت خود را از دست خواهد داد.

ـ بیسکوییت پتی‌پور، به‌ویژه نوع ساده یا وانیلی آن، از بهترین گزینه‌ها برای تهیه انواع دسر و چیز کیک به شمار می‌رود. با این حال، اگر مایل باشید می‌توانید بیسکوییت پتی‌پور را با بیسکوییت مادر یا هر نوع بیسکوییت ساده دیگری جایگزین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *