گندمگندم

به گزارش مرز اقتصاد یعقوب محمد مرادی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از مزارع گندم این شهرستان اظهار کرد: کشت مکانیزه گندم در حاجی‌آباد از اوایل آبان‌ماه آغاز شده و تا پایان دیماه امسال ادامه دارد.
وی ادامه داد: امسال ۸۵ درصد از مزارع گندم شهرستان حاجی آباد به صورت مکانیزه کشت می‌شود که از نظر میزان بذر مصرفی و عملیات کاشت، داشت و برداشت بسیار حائز اهمیت است.
امسال ۸۵ درصد از مزارع گندم شهرستان حاجی آباد به صورت مکانیزه کشت می‌شودمدیر جهادکشاورزی حاجی‌آباد هرمزگان اظهار کرد: «سیروان، مهرگان، چمران ۲، سحر، خلیل و برات» از مهم‌ترین ارقام کشت شده گندم در این شهرستان است.
مرادی بیشترین سطح زیرکشت گندم در حاجی آباد را در منطقه‌های «آشکارا، شمیل، گنج، طارم، فارغان، شهدادی و احمدی» دانست و گفت: «گهکم، فارغان، شمیل و طاشکوییه» از منطقه‌های مهم خرید گندم در این شهرستان هستند.
وی خاطرنشان کرد: استفاده کشاورزان از بذرهای اصلاح شده و عاری از علف‌های هرز، رعایت تناوب، عمق کاشت، تراکم بذر، آبیاری به‌موقع (استفاده از نوار تیپ) و استفاده از ادوات کشت مکانیزه از جمله عوامل تاثیرگذار تولید این محصول بوده است.
مرادی اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری ۴۵ هزار تن محصول گندم از مزارع شهرستان حاجی آباد برداشت شود.
سطح زیرکشت گندم در هرمزگان ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار است و این استان در سال زراعی (۱۴۰۲-۱۴۰۳) شاهد خرید تضمینی حدود ۵۸ هزار تن محصول گندم بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *