وی در پاسخ به انتقاداتی که به قانون عفاف و حجاب وارد شده، اظهار کرد: حجاب یک موضوع شرعی و قانونی است و باید قوا و بخشهای مختلف و دستگاههای متفاوت به آن توجه کنند. اگر کسی بخواهد از این موضوع
دوقطبیسازیهای کاذب درست کند، خیر سیاسی و دینی کشور را نمیخواهد.
وی با یادآوری این جمله که «قوای سهگانه مکلف به همدلی و همکاری برای همافزایی و ارزش افزوده برای ذینفع نهایی یعنی مردم هستند»، گفت: ما شجاعت را از مدیران گرفتهایم، حال آنکه ما در عین برخورد با متخلف باید از مدیران امین و قوی حمایت کنیم تا بتوانند کارشان را انجام دهند.
اژهای: رفع کاستیهای قانون حجاب
رئیس قوه قضائیه نیز گفت: در مسأله عفاف و حجاب همه قوا و ارگانها مسئول هستند.
چیزی که امروز در خیابانها میبینیم همه در قبال حل آن مسئول هستیم و باید فکری داشته باشیم.
حجتالاسلام محسنی اژهای با بیان اینکه قانونی که در این زمینه وضع شده باید ابلاغ و اجرا شود و اگر کاستیهایی دارد باید اصلاح شود، اذعان داشت: ما نمیگوییم این قانون وحی منزل است، اما باید مسأله امنیت و اجتماع را مهم بشماریم. وی در عین حال یادآور شد: یکی از مسائل مهمی که میتواند جلوی بسیاری از اختلافات را بگیرد، این است که همه باید قانونمدار باشیم و قانون باید فصلالخطاب باشد. البته قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد.
محسنی اژهای در عین حال با اشاره به راهبرد دشمنان و جریانات معاند برای ایجاد نارضایتی و عصبانیت در مردم و تشویق آنها به ایستادن برابر مسئولان، تصریح کرد: امروز راهی جز همکاری، همراهی و همفکری برای شناخت مسائل، تشخیص اولویتها و پیدا کردن راهحل مناسب جهت رفع مشکل نداریم. همچنین چارهای جز این نداریم که دست به دست هم دهیم، اهم و مهم کنیم و نقشههای دشمن از جمله تحریمهای ظالمانه را خنثی کنیم. رئیس عدلیه با بیان این نظر که «امروز نمیتوانیم و اجازه نداریم با این مقدار فرصتی که در پیش داریم و با این همه دشمنیهایی که در مقابل ما وجود دارد، مسائل اصلی کشور را زمین بگذاریم و به مسائل فرعی بپردازیم»، تصریح کرد: امروز یکی از مسائل مهم کشور مسأله اقتصاد و گرفتاریهای معیشتی دهکهای پایین مردم است. اینکه بخواهیم فقط مقصر را معرفی کنیم و تقصیر را به گردن دیگری بیندازیم، مشکل حل نمیشود.