قطع گازقطع گاز

به گزارش مرز اقتصاد سعید توکلی در هجدهمین نشست هماهنگی سوخت زمستانی داخلی با اشاره به آمار و ارقام کلی در رابطه با قطع گاز باغ‌ویلاهای خالی از سکنه و سکونت‌گاه‌های غیردائم بیان کرد: اقدامات مطلوبی در این زمینه انجام شده اما هنوز موارد بسیار زیادی در این بخش باقی مانده است و حسب تأکید مجدد نهادهای بالادستی، تشدید، پیگیری و انسجام بیشتر در بحث بازدیدها و قطع گاز باغ‌ویلاهای خالی از سکنه و سکونت‌گاه‌های غیردائم صورت بگیرد.

قطع گاز پاساژها و مراکز عمومی بدون اغماض

وی با تأکید بر اینکه عدم قطع گاز این مراکز به منزله عدم اجرای تعهدات تکلیف شده برعهده شرکت ملی گاز ایران است، گفت: تأثیر این اقدامات زمانی ملموس‌تر خواهد بود که عملیات پایش و قطع گاز به صورت هماهنگی با تیم‌های وزارت نیرو باشد تا ضمن قطع گاز، برق این واحدها قطع شود. چراکه در صورت عدم قطع برق، این واحدهای متخلف از وسایل برقی برای گرمایش استفاده خواهند کرد و طبیعتا این اقدام فشار بیشتری به شبکه وارد خواهد کرد.

به گفته وی همه جای دنیا با آغاز دوره سرد سال آرایش و الگوی مصرف انرژی به سمت مصرف برای گرمایش منازل سوق پیدا می‌کند و انتظار این است که صنوف مختلف نسبت به اجتناب‌ناپذیر بودن این موضوع و اهمیت حفظ جریان گاز بخش خانگی درک روشنی داشته باشند.

توکلی به تأثیر مثبت ارتباط مستقیم مدیران بهره‌برداری شرکت‌های گاز استانی با گازبان‌ها و نفرات امداد گاز در استان‌ها اشاره و اظهار کرد: این موضوع از سوی اداره گاز استان تهران به اجرا درآمده و اطلاعات میدانی بسیار مناسبی به دست آمده و همین رویه می‌تواند از سوی دیگر شرکت‌های گاز استانی هم مورد توجه واقع شود.

وی با تأکید بر نقش سازنده اصناف در مدیریت مصرف بهینه گاز گفت: همراه‌سازی صنوف از مسیر آگاه‌سازی صاحبان صنعت می‌تواند کمک شایانی به آرامش روانی جامعه و مدیریت مصرف گاز داشته باشد.

بخش خانگی در اولویت

معاون وزیر نفت تصریح کرد: در همه جای دنیا این یک اصل انکارناپذیر است که با کاهش دمای هوا مقدار مصرف انرژی الگوی مصرف تغییر می‌کند و نیاز بخش خانگی برای تأمین گرمایش افزایش می‌یابد، طبیعتا شرکت ملی گاز ایران نیز بخش خانگی را همواره اولویت اول خود قرار داده و نمی‌تواند سهم این بخش را در اختیار دیگر بخش‌ها قرار دهد.

توکلی با بیان اینکه هم‌وطنان ما سخن حق و حرف کارشناسی را به راحتی می‌پذیرند، یادآور شد: اگر جامعه ما نسبت به این مسئله اشراف داشته باشد که یک مولکول گاز ۲۵۰ میلیون سال عمر دارد و بالغ بر ۷۶ درصد از منابع گاز کشور به صورت حفاری از دریا تأمین می‌شود که این امر به نوبه خود منحصر به فرد است، اهمیت گاز را بیشتر درک خواهند کرد.

وی در پایان گفت: عمده گاز کشور از جنوبی‌ترین مناطق با تلاش شبانه‌روزی کارکنان صنعت نفت و گاز بعد از استخراج و پالایش، از طریق خطوط سراسری انتقال گاز به مناطق مرکزی و شمال کشور منتقل می‌شود بنابراین ضرورت دارد تا مجموعه مشترکان در تمام بخش‌ها نسبت به اهمیت این حامل انرژی اهتمام ویژه داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *