نمایش «لجنخوار» از جمله آثار نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت است که به موضوع شهدای غواص میپردازد و در شهر اصفهان روی صحنه رفته است.
به گزارش مرزاقتصاد _ ویدا موسوی کارگردان نمایش «لجنخوار» به نویسندگی خسرو امیری که از آثار حاضر در نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت از استان اصفهان است ضمن تأکید بر تولید و ارائه آثار مدرن در حوزه تئاتر مقاومت، گفت: جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت میتواند با تولید آثار مدرن و متفاوت در زمینه اجرا و نمایشنامه، مجددا مخاطبان بیشتری را همراه خود کند. متاسفانه برخی از مخاطبان و هنرمندان ما، امروزه با رویکردی کلیشهای به این گونه تئاتری نگاه میکنند و گمان میکنم که یکی از اصلیترین موارد آسیبزا در تئاتر مقاومت همین باشد.
وی یادآور شد: با رویکردی نو و مدرن میتوان مخاطب را مجدد به تماشای تئاترهای با موضوع دفاع مقدس و مقاومت متمایل کرد.
موسوی در مورد ویژگیهای نمایشی «لجنخوار» توضیح داد: نمایش «لجنخوار» زندگی یک شاهماهی را روایت میکند که با خوردن قلب یک شهید غواص عمر جاودانه پیدا کرده است. همانطور که از خلاصه داستان نمایش پیدا است ما این نمایشنامه را در یک فضای انتزاعی ولی کاملا ملموس برای تماشاگر آماده اجرا کردیم، نمایش «لجنخوار» پر از تصویر و قابهای متفاوت است که سبب میشود احساسات گوناگونی در مخاطب بروز پیدا کند و کوشیدهایم که تا پایان اجرا مخاطب را به تامل و اندیشیدن وادار کنیم.
کارگردان «لجنخوار» در پایان در ارزیابی خود از نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت گفت: موردی که در این دوره از جشنواره کاملا ملموس و محسوس است، هماهنگی، مدیریت و حمایت دلسوزانه و صمیمانه از جانب دبیرخانه نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت است که این اتفاق بخش گستردهای از مسائل و مشکلات گروههای حاضر در جشنواره را در راستای ارائه آثار نمایشی با کیفیت و ارزشمند حل کرده است.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت به دبیری محمد کاظم تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح در تهران و شهرهای مختلف کشور میزبان مخاطبان و هنرمندان در حال برگزاری است.