هوش مصنوعیهوش مصنوعی

به گزارش مرز اقتصاد مرگ عزیزان برای همه ما دردآور و غیرقابل جبران است اما به نظر می‌رسد فناوری برای این درد هم چاره‌ای اندیشیده است. حالا دیگر کاربران می‌توانند پس از مرگ عزیزان خود، از هوش مصنوعی کمک بگیرند تا با صدای عزیز از دست رفته‌شان، خاطراتش را بشنوند، درست مانند اینکه زنده است و در حال صحبت کردن با او هستند. این ابتکار حاصل تلاش یک شرکت بریتانیایی به نام Lifes Echo است که از هوش مصنوعی و مصاحبه‌ها برای ایجاد شبیه‌سازی‌های تعاملی از افراد استفاده می‌کند و عملاً می‌تواند خاطرات افراد را نامیرا کند.

ارواح دیجیتالی
این شرکت صدای افراد را شبیه‌سازی می‌کند تا «ارواح دیجیتالی» را با انبوهی از اطلاعات فردی، برای بازماندگان بسازد. به این ترتیب همه افراد می‌توانند قبل از مرگ، مصاحبه‌ای با یک هوش مصنوعی به نام «سارا» داشته باشند و طی آن، بیوگرافی کاملی از کودکی و بزرگسالی خود به وی ارائه دهند. پس از دریافت این داده‌ها، «سارا» می‌تواند تصویری زنده از افراد، پس از مرگشان بسازد. هرچند تاکنون برخی شرکت‌ها به این موضوع ورود کرده‌اند اما Lifes Echo بسیار موفق‌تر از نمونه‌های قبلی ظاهر شده است. تصور کنید که در یک گردهمایی خانوادگی در حال مرور و یادآوری خاطرات یکی از عزیزان فوت‌شده هستید، تنها کافی است اپلیکیشن ویژه این شرکت را باز کنید و با نسخه هوشمند شبیه‌سازی شده عزیز خود، به گفت‌و‌گو بپردازید.
به عنوان مثال، کاربر می‌تواند از فرد فوت‌شده، درباره دوران کودکی، اولین شغل یا احساسش در روز عروسی بپرسد. سارا به عنوان یک هوش مصنوعی، بر اساس داده‌هایی که پیش از این از وی دریافت کرده، با صدا و کلام فرد فوت شده، پاسخ می‌دهد.
بنابراین شما هم می‌توانید با فناوری شرکت Lifes Echo یک شبح دیجیتالی از خود بسازید تا پس از مرگ، بتواند با عزیزان‌تان گفت‌و‌گو کند. این شرکت به‌خوبی می‌تواند جوهره وجودی هر فردی را با استفاده از داده‌های موجود به تصویر بکشد تا بازماندگان بتوانند با آن تعامل برقرار کنند. این روش، راهی شگرف برای نگه داشتن مردگان در دنیای زنده‌هاست.
۵ مصاحبه ۴۵ دقیقه‌ای
اگر شما هم می‌خواهید یک شبح دیجیتالی داشته باشید باید با هوش مصنوعی«سارا»، ۵ مصاحبه ۴۵ دقیقه‌ای انجام ‌دهید. سارا درباره دوران کودکی، خانواده، شغل و زندگی عاشقانه شما سؤالاتی می‌پرسد که همه رویدادهای مهم زندگی‌تان را پوشش می‌دهد. سارا با جست‌و‌جو در بیش از ۱۰۰۰ سؤال در پایگاه داده خود، شما را تشویق می‌کند تا شخصی‌ترین داستان‌ها و جزئیات زندگی‌تان را به اشتراک بگذارید. این مصاحبه‌ها معمولی و محاوره‌ای هستند، گویی در حال صحبت با یک روانشناس هستید. در نهایت هم این هوش مصنوعی، تصویری دیجیتالی از شما می‌سازد که می‌تواند به هر سؤالی پاسخ دهد.
پس از اتمام جلسات، مکالمات رونویسی می‌شود و هوش مصنوعی مدلی منحصر به فرد از شما می‌سازد. این کار فقط ثبت داده‌ها نیست؛ این یک شبیه‌سازی دیجیتالی از صدا، داستان‌ها و شخصیت شماست تا پس از مرگ، اعضای خانواده همچنان امکان تعامل با شما را داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *