پوکی استخوان

برخی مواد غذایی هستند که مصرف آن‌ها مانع از ابتلا به پوکی استخوان می‌شود، در این مطلب به این مواد غذایی اشاره شده است.

به گزارش مرزاقتصاد  _  پوکی استخوان در زنان بیشتر از مردان است، افرادی که زمینه خانوادگی دارند امکان ابتلا به این بیماری در آن‌ها بیشتر است. تشخیص این بیماری از طریق اسکن سنجش تراکم استخوان امکانپذیر است.

موثرترین راه برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان فعالیت بدنی و داشتن تحرک است که عضلات تقویت شده از استخوان‌ها حفاظت می‌کنند. یوگا، پیاده روی، دویدن آرام از جمله فعالیت‌هایی است که باعث تقویت استخوان‌ها می‌شود.

مصرف غذاهای سالم هم می‌تواند از پوکی استخوان جلوگیری کند. شیر، ماست، پنیر، دوغ هر کدام به میزان مناسب منبع کلسیم هستند. شیراز، کشک، موز، آلو سیاه، روغن زیتون و ماهی نیز منبع غنی کلسیم بوده که در پیشگیری از بیماری پوکی استخوان موثرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *