افسردگی دختران

یک مطالعه جدید توسط محققان سوئدی نشان می دهد که استفاده بیش از حد از آی پد یا لپ تاپ می تواند به قیمت خواب مورد نیاز نوجوانان تمام شود و خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد.

به گزارش مرزاقتصاد به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند نوجوانانی که زمان بیشتری را صرف استفاده از صفحه نمایش می‌کنند، هم از نظر کیفیت خواب و هم از نظر مدت زمان، خواب بدتری دارند.

محققان دریافتند مدت زمان تماشای صفحه نمایش باعث می‌شود که نوجوانان خواب را به ساعات بعد به تعویق بیاندازند که بر چرخه بیداری / خواب آنها تأثیر می‌گذارد.

نتایج نشان می‌دهد که این اختلالات خواب با علائم افسردگی بعدی در دختران مرتبط است، اما در پسران نه.

تیم تحقیقات به سرپرستی «سباستین هوکبی»، دانشجوی دکترا در مؤسسه کارولینسکا در سوئد، نتیجه گرفت: «ما دریافتیم نوجوانانی که زمان طولانی‌تری از صفحه نمایش استفاده می‌کردند، عادت‌های خواب ضعیف‌تری نیز در طول زمان داشتند. به نوبه خود، این شرایط منجر به افزایش سطح افسردگی، به ویژه در میان دختران شد.»

برای این مطالعه، محققان بیش از ۴۸۰۰ دانش‌آموز سوئدی در رده سنی بین ۱۲ تا ۱۶ سال را پیگیری کردند و داده‌هایی را در مورد خواب، علائم افسردگی و زمان استفاده از صفحه نمایش در سه نقطه مختلف در طول یک سال جمع‌آوری کردند.

محققان گزارش دادند که علائم افسردگی در بین دختران بیش از دو برابر پسران بود، تفاوت جنسیتی که در مطالعات قبلی مشاهده شده است.

نتایج همچنین نشان داد که ۳۸ تا ۵۷ درصد از علائم افسردگی دختران را می‌توان با تغییر در الگوهای خواب ناشی از استفاده از صفحه نمایش توضیح داد.

پسرانی که زمان بیشتری را صرف استفاده از صفحه نمایش می‌کردند نیز اختلالات خواب را تجربه کردند، اما این اختلالات به طور قابل توجهی با علائم افسردگی بعدی مرتبط نبود.

آکادمی اطفال آمریکا محدود کردن زمان نمایش را برای کودکان و نوجوانان توصیه می‌کند، اما زمان خاصی را که می‌تواند سالم در نظر گرفته شود، تعیین نمی‌کند، و دلیل آن فقدان شواهد قوی برای تنظیم چنین دستورالعمل‌هایی است.

در مقایسه، آژانس بهداشت عمومی سوئد توصیه می‌کند که نوجوانان بیش از دو تا سه ساعت در روز از صفحه نمایش استفاده نکنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *