«مغازه خودکشی»

بازیگر «مغازه خودکشی» گفت: این نمایش با شرح شرایط سخت تبدیل شدن اندوه و ناامیدی به امید؛ نشان می‌دهد که امید از درون خود انسان است که جان می‌گیرد و اگر انسان‌ها تغییر را بپذیرند؛ می‌توانند با اتفاقات کوچک خوشحال شوند

نمایش «مغازه خودکشی» به کارگردانی حسین نصیری این شب‌ها ساعت ۲۱:۳۰ در سالن شیشه‌ای هما روی صحنه است.

بازیگران این نمایش در گفت‌وگو با خبرنگارتئاتر مرزاقتصاد درباره حضورشان در این اثر گفتند.

آرزو اکبری، درباره نقش بازرس که در این نمایش به ایفای آن مشغول است، گفت: نقش بازرس در «مغازه خودکشی» نمایش تسلط مرگ، فضای منفی و قدرت افسردگی در مرحله کمال است و نشان می‌دهد حس منفی و افسردگی در حالت اوج می‌تواند حتی سازمان‌هایی برای کنترل روند کیفیت مرگ هم به وجود بیاورد. بازرس نقشی پرخاشگر و وسواسی دارد و با خشم و صدای بلند برای القای حس قدرت وارد مغازه می‌شود اما وضعیت آن طوری که انتظار دارد پیش نرفته و نمی‌رود. این نقش از نظر من با ایجاد فضای تاریک و منفی به درخشش فضای مثبت پایان نمایش کمک شایانی می‌کند.

این بازیگر با اشاره به بازخورد مخاطبان بیان کرد: بازخورد هر مخاطب به این سبک نمایش، بعضا سلیقه‌ای بوده اما حس من این است که این نمایش توانسته حداقل ۸۵ درصد مخاطب راضی را در انتهای هر اجرا داشته باشد و نمایشی با پایان تلخ اما حسی خوش در تماشاچیان می‌تواند یک نتیجه شگفت‌انگیز محسوب شود.

در «مغازه خودکشی» چه خبر است؟/ امید از درون انسان جان می‌گیرد
 نمایش «مغازه خودکشی» به کارگردانی حسین نصیری

الناز شاکری، دیگر بازیگر این نمایش نیز بیان کرد: یکی از مشتری‌های ناامید «مغازه خودکشی» هستم که به دنبال رهایی از اندوه‌های خود است و سرانجام به این نتیجه می‌رسد که مغازه خودکشی تنها راه چاره است.

او با اشاره به همکاری سابقش با کارگردان این نمایش گفت: در ابتدا من در پروژه دیگری با آقای نصیری کارگردان کار آشنا شدم و طی تمرین‌ها، آموزش‌ها و اتودهای کلاسی به این نمایش اضافه شدم. البته ابتدا به عنوان طراح و مجری اکسسوار (طراحی صحنه) و اتاق فرمان شروع به کار کردم؛ سپس طی شرایط پیش آمده یکی از بازیگرها به خاطر مشغله‌های زیاد از پروژه کناره‌گیری کرد و من جایگزین او شدم.

با توجه به سبک کار که انیمیشنی و فانتزی است نیاز به تمرین زیاد و وقت و انرژی بسیار داشت

این بازیگر با بیان اینکه حضور در نمایش «مغازه خودکشی» چالش‌برانگیز بوده است؛ ادامه داد: حضور در این نمایش و ایفای نقش در آن چالش برانگیز اما در عین حال شیرین و پر از هیجان بود. با توجه به سبک کار که انیمیشنی و فانتزی است نیاز به تمرین زیاد و وقت و انرژی بسیار داشت و هماهنگ کردن زمان درس و دانشگاه و تمرین‌ پروژه‌های دیگر بسیار سخت بود.

شاکری گفت: این اثر با به نمایش گذاشتن شرایط سخت تبدیل شدن اندوه و ناامیدی به امید؛ نشان می‌دهد که امید از درون خود انسان است که جان می‌گیرد و اگر انسان‌ها تغییر را بپذیرند؛ می‌توانند با اتفاقات کوچک خوشحال شوند. این امر باعث ایجاد تلنگری درون مخاطبان می‌شود و ممکن است تا ساعت‌ها فکر آن‌ها را درگیر کند.

فاطمه زهرا باغچیقی، دیگر بازیگری است که در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازد. او درباره این نمایش گفت: قطعا با توجه به سبک متفاوت این پروژه چالش‌های زیادی برای بازی در این نمایش وجود داشت. حتی در صحنه و پشت صحنه و از همه مهم‌تر در ایفای نقش‌ها ولی این متفاوت بودن است که همیشه هر چیزی را جذاب می‌کند. البته که این متفاوت بودن گاهی برای‌مان خیلی سخت تمام می‌شود اما همیشه دلنشین است.

به گزارش ایرنا، نمایش «مغازه خودکشی» که براساس کتابی به همین نام با ترجمه احسان کرم‌ویسی چاپ شده در نشر چشمه به قلم حمیدرضا رحیم متولی نوشته شده است، از آثار برگزیده بیست‌ونهمین جشنواره تئاتر استان تهران به شمار می‌آید.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «خانواده تواچ مغازه‌ای منحصر به‌ فرد را مدیریت می‌کنند که برای چند نسل است که به صورت موروثی اداره می‌شود. نام آن «مغازه خودکشی» و به افرادی که قصد خودکشی دارند خدمات ارائه می‌دهد. تا آنکه فرزند متفاوت آنها به دنیا می‌آید و زندگی و کسب و کار آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *