رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی یزد از برنامه های هدف گذاری این دانشگاه در راستای ابلاغ و تحقق سند تحولی یزد نوین و خبر دادند

دکتر« سید مهدی هاشمی باجگانی » رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در جمع اصحاب رسانه استان با بیان اینکه تکمیل زیر ساخت های درمانی یکی از مسئولیت هایی است که در سند تحولی ” یزد نوین” به حوزه بهداشت و درمان محول شده است تصریح داشت : از ابتدای سال جاری تاکنون مبلغ ۳۴۰ میلیارد تومان در حوزه عمرانی هزینه شده

وی افزود : تعدادی از این بیمارستان ها مانند بیمارستان اشکذر در حال ساخت و تعدادی نیز در مرحله توسعه مانند  بیمارستان‌های اردکان و میبد تحویل دولت سیزدهم شد ولی طی این مدت با تلاش دولتمردان و مسئولان استان موفق به بهره برداری بیمارستان بحران(فرخی) به صورت رسمی شدیم.

هاشمی باجگانی از راه اندازی بیمارستان های شهرستان های اشکذر و خاتم  طی شش ماه آینده ؛  بهره برداری از طرح توسعه بیمارستان فاطمه الزهرا (س ) مهریز طی دوهفته آینده ؛ بهره برداری از بیمارستان کاملا خیری شهرستان مروست در سال آینده ؛ تامین اعتبار طرح توسعه بیمارستان بافق ؛ افتتاح بخش اورژانس بیمارستان اردکان در ایام الله دهه فجر ؛ بهره‌برداری طرح توسعه بیمارستان صدارت اردکان در سال آینده ؛ افزایش اتاق‌های عمل و اصلاح درمانگاه‌ها و تکمیل بخش ویژه بیمارستان میبد ؛ راه‌اندازی وافتتاح عنقریب دستگاه‌های ام.آر.آی در شهرستان‌های ابرکوه، مهریز و تفت ؛ تکمیل و راه‌اندازی چند مرکز جامع سلامت در شهرستانهای مختلف در حوزه بهداشت  ؛ اضافه شدن دوخوابگاه برای دانشجویان علوم پزشکی و به روز رسانی امکانات داخلی خوابگاه‌ها با اختصاص ۱۰ میلیارد تومان طی یک سال گذشته ؛ احداث پروژه عظیم پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد خبر داد.

این مقام مسئول  با ابراز تاسف از عدم پیشرفت ساخت پژوهشکده ناباروری یزد ابراز امیدواری کرد با تامین اعتبار آن از طریق قانون مولدسازی شاهد سرعت بخشیدن به این طرح باشیم .

هاشمی باجگانی با ابراز خرسندی از اینکه طی شش ماهه ایتدایی امسال تعداد ۱۲ شرکت به شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه افزوده شده و علاوه بر این نیز در المپیاد دانشجویان پزشکی کشور موفق به کسب مدالهای رنگارنگی شدیم از انتخاب چهار نفر از اساتید این دانشگاه در بین دانشمندان برتر جهان خبر داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش ملی سلامت و تاکید بر لزوم پوشش ۱۰۰ درصدی این پویش در مناطق روستایی و ۷۰ درصدی آن در مناطق شهری و پوشش ۸۰۰ هزار نفر افراد بالای ۱۸ سال در استان یزد به لحاظ غربالگری فشار خون و دیابت پرداخت و خاطرنشان کرد براساس آخرین آمارها تاکنون افزون بر ۲۲۰ هزار نفر از استان در این طرح پویش مشارکت داشته‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد افزود : تاکنون حدود ۸۰ درصد جمعیت روستایی استان در این پویش شرکت داشته‌اند ولی اهداف مورد نظر در مناطق شهری استان تحقق نیافته که امیدواریم با اطلاع رسانی بیشتر رسانه‌ها طی دو هفته باقیمانده از زمان این پویش شاهد افزایش مشارکت شهرنشینان یزدی باشیم.

دکتر «سید کاظم رضوی» معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست از پذیرش یک میلیون و ۱۴۷ هزار و ۷۴۱ نفر در اورژانس یزد ؛ ارائه خدمت به شش هزار و ۸۰۰ مصدوم  به دنبال هفت  هزارماموریت توسط اورژانس استان و نیزهفت ماموریت امداد هوایی  در ماه گذشته ؛ بستری ۷۸ هزاربیمار و نیز ۹۶ هزار مورد جراحی در مراکز درمانی استان طی شش ماهه اول امسال ؛ پذیرش۱۰ هزار نفر طی این مدت در آزمایشگاه مرکزی یزد ( بر اساس آمار روزانه ۸۰۰ نفر هر روز ۱۳ هزار آزمایش را با نرخ دولتی) خبر داد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۳۹ مورد اهدای عضو در استان ثبت شده است افزود : استان یزد تنها استانی در کشور است که از این حیث با شاخص‌های بین المللی همخوانی دارد و طی سه سال گذشته رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است،

رضوی با بیان اینکه خوشبختانه در مورد شیوع بیماریهای فصلی و آنفلوانزا در استان  با مشکلی مواجه نبودیم و حتی به وضعیت زرد نیز نرسیده ایم  از تلفات و خسارات بالای دیابت و سرطان در استان خبر داد و به لزوم تبدیل به قطب تشخیص زودهنگام و درمان این بیماریها در کشور طیق سند تحولی یزدنوین تاکید و افزود : در همین راستا نیز امسال تجهیزات پت اسکن و شتابدهنده‌های خطی برای تشخیص و درمان در استان خریداری و نصب شده است.

معاون درمان دانشگاه با بیان اینکه برای اولین بار در استان، مرکز ناباروری سطح دو در شهرستان ابرکوه راه‌اندازی شده که این مرکز با ارائه خدمت به بخش زیادی از بیماران، مانع از مراجعه آنان به مرکز استان جهت درمان می‌شود از اعمال ۳۵۰ مورد کد ۲۴۷ برای بیماران دچار سکته قلبی با رشد ۲.۲ برابری نسبت به مدت مشابه قبل خبر داد .

دکتر « محسن میرزائی » معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد نیز در این نشست از مشارکت ۲۲۵ هزار و ۵۰۲ یزدی در پویش ملی سلامت و پوشش بالای ۸۰ درصد مناطق روستایی از ابتدای اجرای طرح تاکنون خبر داد و افزود : پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالا از ۲۰ آبان تا ۱۵ دی ماه در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزارنفر به صورت صد درصد جمعیت هدف و در مناطق شهری و بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت با پوشش ۷۰ درصدی جمعیت در حال انجام است.

وی با بیان اینکه تا روز گذشته ۲۲۵ هزار و ۵۰۲ نفر از استان در غربالگری فشار خون بالا و دیابت شرکت کرده‌اند که ۲۷ درصد گروه هدف در استان را شامل می‌شوند میزان این مشارکت را در مناطق روستایی استان ۷۸.۵ درصد و در مناطق شهری ۱۹.۵ درصد عنوان و تصریح داشت : ۳۷ هزار و ۸۵۰ از افراد غربالگری شده دارای سابقه فشار بالا و ۴۶۰۰ نیز نیز مشکوک به پرفشاری بودند، همچنین ۲۵ هزار و ۴۱۷ نفر دارای سابقه دیابت، ۱۸ هزار در مرحله پیش دیابت و ۲۶۰ هزار نفر هم مشکوک به دیابت شناسایی شده اند.

دکتر « بهروز حیدری » معاون غذا و داروی دانشگاه  علوم پزشکی یزد هم در نشست خبری سند تحولی” یزد نوین”  از توزیع ۳۰ هزار قوطی شیرخشک از برندهای معروف توسط شرکت های پخش تا پایان ماه جاری خبر داد وتصریح داشت : با توجه به تغییرات در ارز تخصیص یافته به شیر خشک،قیمت شیرخشک در توزیع جدید افزایش یافته و مابه التفاوت این افزایش قیمت از طریق بیمه سلامت به داروخانه ها پرداخت می شود.

وی  با اشاره به اینکه طی هفته های اخیر توزیع برندهای پرمصرف شیرخشک در داروخانه های استان به میزان ۳۰ درصد افزایش یافته است. افزود: هر خانواه ای که دارای فرزند زیر دوسال باشد می تواند با ثبت مشخصات کودک در سامانه تیتک تا سقف ماهانه ۱۰ عدد شیر خشک یارانه ای دریافت کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه  علوم پزشکی یزد از توزیع ۷۰ هزار قوطی شیر خشک آپتامیل، ببلاک ونان در داروخانه های سطح استان از ابتدای ماه جاری تاکنون خبر داد.

دکتر « ابوالحسینی » معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی نیز دراین نشست اظهار داشت : از ابتدای سال جاری تاکنون مبلغ ۳۴۰ میلیارد تومان در حوزه عمرانی هزینه شده که ۲۱۲ میلیارد مربوط بخش درمان، ۴۵ میلیارد بهداشت، ۳۰ میلیارد آموزش،سه میلیارد اورژانس و سایر حوزه ها می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *