ایالات‌متحدهایالات‌متحده

به گزارش مرز اقتصاد، بر اساس آمار منتشرشده بدهی ملی آمریکا برای اولین بار در تاریخ این کشور از ۳۶ تریلیون دلار گذشت.
این آمار رقم ۳۶ تریلیون دلار را در ستون «کل بدهی ملی» تا ۱۵ نوامبر نشان می‌دهد که رقمی بی‌سابقه است و در اوایل ژانویه، از ۳۴ تریلیون دلار گذشت.
پیش از این، جمهوری‌خواهان از جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل سیاست‌های وی انتقاد کردند که به نظر آنها منجر به افزایش بدهی ملی شد.
در ماه ژوئن، صندوق بین‌المللی پول در گزارش خود درباره نتایج بررسی اقتصاد ایالات‌متحده تاکید کرد که این کشور نیاز به رسیدگی فوری به مشکل بدهی ملی دارد و تا سال ۲۰۳۲ به ۱۴۰ درصد تولید ناخالص داخلی خواهد رسید.
صندوق بین‌المللی پول گفت: ادامه رشد نسبت بدهی عمومی به تولید ناخالص داخلی باید فورا متوقف شود. چنین کسری‌ها و بدهی‌های بالا خطر فزاینده‌ای را برای اقتصاد ایالات‌متحده و جهان ایجاد می‌کند که به‌طور بالقوه منجر به افزایش هزینه‌های تامین مالی و ریسک فزاینده برای بازگرداندن تعهدات سررسید می‌شود.
بر اساس پیش‌بینی‌های دفتر بودجه کنگره، بدهی ملی در سال ۲۰۳۴ از ۵۰ تریلیون دلار (۱۲۲ درصد تولید ناخالص داخلی) فراتر خواهد رفت.
اکونومی نوشت، بر اساس برآورد این مرکز، متوسط ‌رشد تولید ناخالص داخلی سالانه در سال‌های ۲۰۲۹ تا ۲۰۳۴ به میزان ۱.۸ درصد خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *