به گزارش مرز اقتصاد سردار سید ابوالفضل موسوی پور در توضیح بیشتر گفت: برخی تخلفات که ما از آنها به عنوان تخلفات حادثهساز نام می بریم؛ بسیار خطرناک هستند و انجام آنها میتواند عواقب بسیاری بدی برای رانندگان و همراهان آنها رقم بزند.
وی افزود: بر همین اساس، پلیس راهور با تمام توان خود با رانندگانی که این تخلفات را انجام می دهند؛ برخورد میکند تا شاهد حوادث کمتری باشیم.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در ۲۰ روز ابتدایی زمستان امسال، بیش از ۱۲۱ هزار دستگاه خودرو به علت تخلفات حادثهساز اعمال قانون شدهاند. تنها ۳۸ هزار دستگاه خودرو به علت سرعت غیر مجاز توسط پلیس در پایتخت اعمال قانون شدند.
موسوی پور گفت: علاوه بر اعمال جریمه، پلیس برای این متخلفان، نمره منفی گواهینامه نیز در نظر میگیرد و اگر این نمرهها به ۳۰ نمره برسد؛ گواهینامه فرد خاطی ضبط میشود و توقیف گواهینامه به منزله نداشتن گواهینامه محسوب میشود.
وی افزود: فعالیت این قرارگاه همچنان به منظور مدیریت سرعت و برخورد با تخلف حادثهساز سرعت غیرمجاز ادامه دارد. برای مالکان این خودروها پیامک اخطار و هشدار صادر میشود. همچنین این افراد باید در کلاسهای آموزشی پلیس راهور شرکت کنند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در بسیاری از تصادفات منجر به فوت و آسیب دیدگی شدید، علائم سرعت غیرمجاز خودروها نیز به وضوح دیده شده است. در واقع سرعتهای سرسام آور هم احتمال وقوع تصادفات را افزایش میدهد، هم شدت آسیب را در صورت تصادف بیشتر میکند و هم آرامش دیگر رانندگان را به خطر میاندازد.
موسوی پور درباره ساعات وقوع تصادفات گفت: عمده تصادفات حادثه ساز در ساعات پایانی روز و شب رخ میدهد و متاسفانه رده سنی جوانان در این آمار و ارقام نقش پر رنگ تری دارند. به همین دلیل توصیه میکنیم رانندگان ضمن رعایت سرعت مطمئنه با هوشیاری، تمرکز و توجه کامل به جلو، رانندگی کنند و از هرگونه حرکات مخاطره آمیز جدا خودداری کنند.