نظارت

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۲ هزار کارشناس بهداشت محیط در ایام تعطیلات نوروز بر نحوه فعالیت رستوران‌های شهری و بین شهری با محوریت تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت دارند.

محسن فرهادی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت مرزاقتصاد  با اشاره به اینکه طرح سلامت نوروزی از ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد، اظهار کرد: بازرسان و کارشناسان بهداشتی در قالب تیم های سیار به مراکز مورد نظر سرکشی کرده و بر اصول بهداشتی نظارت کامل دارند.

وی تصریح کرد: نظارت‌ تیم های بهداشتی به مدت ۱۲ ساعت از ۸ صبح تا ۸ شب در همه ایام انجام می شود و بعد از مراسم افطار تا قبل از سحر بنا به تشخیص مراکز بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، نظارت‌ها می‌تواند ادامه دار باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رستوران های بین راهی، تفرجگاه ها، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز سیاحتی از لحاظ امور بهداشتی مورد نظارت قرار می گیرند، ادامه داد: در صورت مشاهده تخلف، موارد را متذکر شده و در غیر این صورت واحد مربوطه پلمپ و به مراجع قضایی معرفی می شود.

فرهادی با تاکید بر اهمیت همکاری بین بخشی و بازدیدهای بهداشتی مشترک با سایر سازمان ها در طرح سلامت نوروزی تصریح کرد: سازمان تعزیرات حکومتی، دامپزشکی و وزارت صمت از همکاران همیشگی ما در بهداشت محیط هستند که امید است حجم همکاری ها با رعایت اصول بهداشتی، کاهش یابد.

 

نظارت ۲ هزار کارشناس بهداشت محیط بر فعالیت رستوران‌های شهری و جاده‌ای

 

وی با اشاره به تعامل نزدیک با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به منظور صلاحیت بهداشتی واحدهای اقامتی و بازدیدهای بهداشتی از این مجموعه ها، گفت: واحدهای اقامتی هر ساله در طرح سلامت نوروزی به منظور ارتقای سلامت مسافران، مورد بازدید و بررسی قرار می گیرد.

به گفته وی، بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط وزارت بهداشت در تعامل با دستگاه های مختلف سعی دارند خدمات مطلوبی را از لحاظ بهداشت و ایمنی به مسافران نوروزی ارایه دهند و از مردم نیز درخواست می شود همکاری خوبی با ما داشته باشند.

در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ حدود هزار و ۷۰۰ واحد غذایی متخلف پلمب و سه هزار مرکز نیز به مراجع قضایی معرفی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *