«همشهری ۲۴»

تازه‌ترین شماره «همشهری ۲۴» با بازگشت به دوران کلاسیک، صد بازیگر ارزشمند در سال‌های آغازین قرن بیستم را در کنار یک اثر سینمایی معرفی کرده‌ و این ستارگان را از پرده‌های سینما به صفحات کاغذ کشانده است.

به گزارش مرزاقتصاد  _ انگلیسی زبان ها ضرب المثلی دارند که می گویند قدیمی اما باارزش (OLD IS GOLD) است. این جمله را در موقعیت‌های بسیاری می‌توان به کار گرفت اما درباره سینما، این ارزشمند بودن قدیمی‌ها بیش از هر چیز دیگری می‌تواند اهمیت داشته باشد.

شماره جدید «همشهری ۲۴» به همین بهانه به سراغ معرفی ۱۰۰ بازیگر سینمای کلاسیک رفته و آثار آنان را بررسی کرده است. این ویژه نامه زندگی نامه هر بازیگر را در یک صفحه به همراه یک عکس پرتره و یک فیلم کنار هم گذاشته که کار مخاطب را برای شناخت آثار او آسان می‌کند.

در فهرست آغازین مجله اشاره شده است که این هنرمندان از کتاب «۵۰۱ ستاره سینما» اثر استیون جی اشنایدر، برگزیده شده‌اند.

در بخش ستاره باران؛ بازیگرانی چون جولین اندروز، کلینت ایستوود، مارلون براندو، اینگرید برگمن، همفری بوگارت، آل پاچینو، الیزابت تایلور، کرک داگلاس، آلن دلون، رابرت دنیرو، مارلین دیتریش، جمیز دین، رابرت ردفورد، فرانک سیناترا، جین فوندا، جولی کریستی، گری کوپر، اوا گاردنر، جودی گاردلند، کلارک گیبل، سوفیا لورن، جری لوئیس، مارچلو ماستریانی، ژامن مورو، نوشیرو میفوئه، مریلین مونرو، کیم نواک، اورسن ولز، جین هاکمن، آدری هپبورن، جان وین و… در این مجله معرفی شده‌اند.

در بخش‌ پیشنهاد فیلم‌ها نیز، آثاری چون «پیرمرد و دریا»، «تقلید زندگی»، «دکتر استرنج لاو» «آدم‌کش‌ها»، «الماس‌ها ابدی‌اند» «ریش قرمز»، «سابرینا»، «آپارتمان»، «دوازده مرد خبیث» و… با تحلیلی کوتاه معرفی شده‌اند.

در بخش

با تیتر «وداع با صداهای یک رویای فراموش شده» نیز، آلبومی از گویندگان بازیگران کلاسیک گردآوری شده است، در این بخش آثار نام‌های صدا آشنایی چون ژاله علو، خسرو خسروشاهی، چنگیز جلیلوند، فهمیه راستکار، مهین دیهیم، جلال مقامی، مهین کسمایی، منوچهذزهره شکوفنده، مریم شیرزاد، منوچهر نوذری و… که به جای ستارگان سینمایی سخن گفتند، بررسی شده است.

در این بخش پوسترها و اطلاعیه‌های نمایش در دهه‌های پیشین که فیلم‌های کلاسیک در سینماهای ایران به نمایش درمی‌آمد، منتشر شده است.

شماره پانزدهم از دوره جدید همشهری ۲۴، در ۲۶۴ صفحه در قطع وزیری به صورت تمام رنگی به سردبیری سعید مروتی به چاپ رسیده و در دسترس مخاطبان قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *