به گزارش مرز اقتصاد, فرزاد زادخور شامگاه شنبه ۳۰ فروردین با اعلام این خبر اظهار کرد: این قطار مسافربری در بعد از ایستگاه هفتخوان دچار حادثه شده بود.
وی با بیان اینکه قطار تهران – مشهد در حد فاصل ایستگاههای هفت خوان و گرداب دچار نقص شده بود ادامه داد: این قطار مسافربری بعد از رفع نقص و اطمینان از ایمنی آن به مسیر خود ادامه داد.
مدیرکل راه آهن شمال شرق یک آتشسوزی باتری لوکومتیو را عامل این حادثه ریلی اعلام و خاطرنشان کرد: بلافاصله بعد از اطلاع از حادثه، نیروهای امدادی با حضور در محل اقدام به اطفای حریق و سپس ایمنسازی قطار حادثه دیده پرداختند.
وی افزود: پس از رفع نقص توسط لوکومتیو امدادی اعزامی، قطار تهران – مشهد به همراه همه مسافران راهی مقصد خود شدند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان از مهار کامل حادثه حریق در قطار مسافربری شماره ۳۹۰ مسیر تهران به مشهد خبر داد و گفت: این حادثه بعدازظهر امروز در بخش لوکوموتیو قطار و در محدوده ایستگاه گرداب شهرستان سمنان رخ داد که خوشبختانه هیچگونه تلفات انسانی نداشت.
طاهریان با اشاره به حضور میدانی خود در محل حادثه افزود: از نخستین لحظات وقوع حادثه، با هدایت و نظارت مستقیم استاندار سمنان، هماهنگیهای لازم برای مدیریت بحران انجام شد و تمامی امکانات موجود برای کنترل شرایط بهکار گرفته شد.
وی اظهار کرد: با تلاش قابل تقدیر عوامل قطار، کمکرسانی نیروهای مدیریت بحران راهآهن شمالشرق، و همچنین حضور بهموقع نیروهای آتشنشانی شهرداریهای سمنان و امیریه، عملیات اطفای حریق با موفقیت انجام گرفت. پس از تعویض لوکوموتیو در ایستگاه گرداب، قطار مسیر خود را به سمت مشهد مقدس ادامه داد.
طاهریان همچنین خاطرنشان کرد: دیگر قطارهایی که بهدلیل این حادثه بهصورت موقت در مسیر متوقف شده بودند نیز هماکنون در حال تردد عادی هستند.
همچنین روابط عمومی راهآهن شمال شرق یک از برگزاری کارگروه تعاملی راه آهن شمال شرق (۱) با سازمانهای امدادی در راستای تعامل،هماندیشی و هماهنگی با سازمانهای امدادی و آمادگی واحدهای عملیاتی و مقابله با حوادث ریلی خبر داد و گفت: این نشست با حضور مسئولان و نمایندگان سازمانها و نهادهای خدماترسانی و امدادی از جمله هلال احمر،مدیریت بحران، آتشنشانی و اورژانس و اعضای ستاد مدیریت بحران اداره کل راه آهن شمال شرق یک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی راه آهن شمال شرق یک در این نشست ضمن تاکید بر آموزش کارکنان واحدهای عملیاتی راهآهن شمالشرق یک، هماهنگی بین دستگاهها در حوادث احتمالی، تعاملات دوسویه، تبادل اطلاعات و نقشه راهها، مکانهای اضطراری و نقاط دسترسی جاده به ایستگاهها و خطوط ریلی نیز مورد بررسی قرار گرفت.