لیپ موتور C10 مدل ۲۰۲۶ یک کراس اوور برقی جذاب با مشخصات معقول برای رقابت با بزرگان بازار پکن از جمله تسلا Y و بی وای دی سانگ پلاس است.
با آزادسازی واردات خودرو به ایران، شرکتهای زیادی به امید کسب سودهای کلان وارد گود شدند و تا حد زیادی به موفقیتهای مدنظر خود رسیدند. بیش از هر برند دیگری در دنیا، واردات خودرو چینی به ایران بسیار راحتتر از عرضه ماشینهای ژاپنی، اروپایی و کرهای است. با همین دیدگاه است که بعضی شرکتها سراغ برندهای چینی رفته و شانس خود را برای کسب سودهای کلان امتحان کردهاند.
لیپ موتور C10 مدل ۲۰۲۶
لیپ موتور یکی از برندهای مطرح چینی بوده که اخیرا پای محصولات آن به لطف شرکت شتابران خودرو و گروه خودروسازی آرین به ایران باز شده است. لیپ موتور T03 یک هاچ بک برقی نسبتا ارزان قیمت است که اخیرا شرایط فروش آن اعلام شده بود. با این اوصاف، میتوان روی محصولات این خودروساز چینی حساب باز کرد و به همین خاطر است که میخواهیم به معرفی شاسی بلند تازه وارد لیپ موتور C10 مدل ۲۰۲۶ بپردازیم.
کراس اوور لیپ موتور C10 که هم اکنون نسخه فیس لیفت آن برای چشم بادامیها به نمایش درآمده، یک خودرو ۱۷ هزار دلاری با قابلیتهای مدرن است و میتواند به راحتی با حریفان خود به رقابت بپردازد. اولین بار در سال ۲۰۲۴ میلادی بود که C10 رونمایی شد و هم اکنون نسخههای قبلی این محصول در بازار اروپا حضور دارد.
طراحی ظاهری و داخلی
به لحاظ طراحی ظاهری، تفاوتی بین مدل ۲۰۲۴ و مدل ۲۰۲۶ نیست و همچنان از زبان طراحی و سبک مینیمال پیروی میکند. چراغهای جلو سی ۱۰ به شکل منحنی طراحی شده و به وسیله یک نوار ال ای دی به یکدیگر اتصال پیدا کردهاند. در نمای جلو شاهد تعبیه یک ورودی هوای بزرگ هستیم که با دستگیرههای در پنهان شونده، زینت بخش این خودرو شدهاند.
روی سقف لیپ موتور C10، سنسور لیدار به منظور بهرهمندی از رانندگی خودکار پیشرفته نصب شده است. این کراس اوور چینی در رنگبندی سبز، خاکستری روشن، بنفش، خاکستری تیره و سفید عرضه میشود.
تریم داخلی لیپ موتور سی ۱۰ در دو رنگ نارنجی و بنفش طراحی شده است. در میانه داشبورد، صفحه نمایش لمسی ۱۴٫۶ اینچی با تراشه اسنپدراگون ۸۲۹۵ نصب شده تا سیستم اطلاعات – سرگرمی عملکرد سریعی از خود نشان دهد. کلاستر دیجیتال ۱۰٫۲۵ اینچی به همراه فرمان دو پره D شکل و سیستم صوتی با ۱۲ بلندگو را میتوان از دیگر ویژگیهای کابین دانست.
قوای فنی و قیمت
کراس اوور C10 یک نسخه تمام الکتریکی مجهز به معماری ۸۰۰ ولتی شده که در صورت انتخاب آن، میتوانید باتری را در مدت زمان بسیار کوتاهتری شارژ کنید. ظرفیت باتری این خودرو ۷۵ کیلووات ساعت بوده و حداکثر برد ۶۰۵ کیلومتر را روی کاغذ ارائه میدهد. با این اوصاف برای شارژ این خودرو از ۳۰ درصد به ۸۰ به ۱۶ دقیقه زمان نیاز دارید.
موتور برقی لیپ موتور سی ۱۰ میتواند در شرایط ایده آل، ۲۹۵ اسب بخار قدرت تولید کند و ظرف ۵٫۹ ثانیه از سکون مطلق به شتاب ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. شتاب صفر تا صد نسبت به مدل قبلی ۱٫۴ ثانیه بهبود یافته که خبر خوبی برای خریداران این کراس اوور به حساب میآید. یک نسخه بردافزا نیز از C10 موجود است که مجهز به پیشرانه برقی ۲۲۸ اسب بخاری با باتری ۲۸٫۴ کیلووات ساعتی شده و میتواند در حالت تمام الکتریکی حداکثر ۱۴۰ کیلومتر برد ارائه دهد. در مدل بردافزا، موتور بنزینی ۱٫۵ لیتری میتواند ۹۴ اسب بخار قدرت تولید کند و در نقش یک ژنراتور، ۱۰۲۰ کیلومتر توان پیمایشی به خودرو بدهد.
در بازار چین، نسخه تمام برقی لیپ موتور C10، حدود ۱۷ تا ۱۹ هزار و ۸۰۰ دلار قیمت گذاری شده در حالی که نسخه بردافزا بین ۱۷ تا ۱۸ هزار و ۴۰۰ دلار است. از مهمترین رقبای این شاسی بلند در چین می توان به بی وای دی سانگ پلاس و تسلا مدل Y اشاره کرد. نظر شما درباره شانس ورود آن به ایران چیست؟