به گزارش مرز اقتصاد ؛ به همت اتحادیه صنف چلوکباب و هتلداران استان یزد و با مدیریت فعالانه‌ی محمدعلی قهوه‌چی‌الحسینی، تفاهم‌نامه‌ای میان این اتحادیه و اداره کل استاندارد استان یزد به امضا رسید تا گامی مؤثر در جهت ارتقای سطح کیفی مواد غذایی، سلامت مصرف‌کنندگان و افزایش رضایت عمومی مردم استان برداشته شود.

در آیین امضای این تفاهم‌نامه که با حضور مسئولان صنفی و کارشناسان حوزه استاندارد برگزار شد، بر لزوم استانداردسازی فرآیندهای طبخ، نگهداری و عرضه غذا در رستوران‌ها و مراکز پذیرایی استان تأکید شد.
هدف از این همکاری، نهادینه‌سازی فرهنگ کیفیت، ترویج الگوهای بهداشتی و ارتقای سطح خدمات در واحدهای صنفی مرتبط با گردشگری و پذیرایی است.

محمدعلی قهوه‌چی‌الحسینی، رئیس اتحادیه صنف چلوکباب و هتلداران یزد، در این مراسم اظهار داشت:
«اتحادیه همواره تلاش کرده است تا ضمن حفظ اصالت و کیفیت غذاهای سنتی یزد، با بهره‌گیری از دانش روز و همکاری دستگاه‌های تخصصی، سطح ایمنی و رضایت مشتریان را به بالاترین حد ممکن برساند. امضای این تفاهم‌نامه گامی در مسیر اعتمادسازی، سلامت غذایی و توسعه برند غذایی یزد است.»

مسئولان اداره استاندارد نیز با استقبال از این اقدام صنفی، همکاری مشترک برای آموزش، بازرسی‌های تخصصی، صدور گواهی‌های استاندارد و تشویق واحدهای نمونه را از محورهای اصلی این تفاهم‌نامه عنوان کردند.

این تفاهم‌نامه می‌تواند الگویی برای سایر اصناف خدماتی استان باشد تا با تکیه بر تعامل میان بخش خصوصی و دستگاه‌های نظارتی، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای سطح خدمات شهری و افزایش رضایت‌مندی شهروندان و گردشگران برداشته شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *