به گزارش مرز اقتصاد و به نقل از خبر آنلاین
دکتر احمد وثوق روز دوشنبه درباره خدمات این نهاد در حوزه درمان ناباروری و جایگاه آن در کشور اظهار داشت: از سال ۱۳۶۸ برنامهریزی برای راهاندازی مرکز درمان پیشرفته دانشگاهی به همت جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران و پیگیریهای زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی شروع شد.
وی در پاسخ به این سؤال که همواره از هزینه بالا و نبود پوشش بیمهای مناسب بهعنوان مشکلات درمان ناباروری نامبرده میشود. در این رابطه چه اقداماتی میتوان اندیشید؟ گفت: در حال حاضر بیمههای پایه مثل تأمین اجتماعی، خدمات کشوری و نیروهای مسلح، خدمات درمان ناباروری را تحت پوشش قرار دادهاند؛ هرچند کفایت همه هزینهها را نمیکند.
جهاد دانشگاهی قابلیت عهده دار شدن کل برنامه درمان ناباروری را در کشور دارد
وثوق با تاکید بر این که جهاد دانشگاهی قابلیت این را دارد که کل برنامه درمان ناباروری را در کشور عهدهدار شود، درباره سیاست این نهاد برای توسعه شبکه درمان ناباروری در کشور بیان کرد: باید واحدهایی که بضاعت راهاندازی مرکز درمان ناباروری را دارند، شناسایی شده و کمک شود تا مرکز راهاندازی شود. مجلس نیز میتواند اعتبار لازم برای حمایت را اختصاص دهد و دولت اعتبارات را پرداخت کند.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی از نهادهایی است که شعار «ما میتوانیم» را با اعتماد به جوانان و تربیت شخصیتهای مؤمن و برجسته علمی عملیاتی کرده است، گفت: نیروهای جوان و کارآمد در جهاد دانشگاهی شناسایی و بهکارگیری میشوند و در این نهاد مقدس آموزش دادهشده و بهعنوان افراد متعهد و متخصص در کشور منشأ خیر و برکت میشوند.
وثوق در پایان بیان کرد: جهاد دانشگاهی آمادگی دارد در زمینههای علوم پزشکی، فنی – مهندسی، اجتماعی، فرهنگی و کشاورزی مأموریتهای بزرگی را تقبل کند.
موفقیت پژوهشگاه در تجاری سازی پروژه سلول درمانی ویتیلیگو
مدیر پروژههای بالینی در حوزه پزشکی بازساختی با رویکرد سلول درمانی، ژن درمانی و مهندسی بافت در پژوهشگاه رویان، گفت: کارهای تجاریسازی پروژه سلول درمانی در بیماری ویتیلیگو انجام شده و بهعنوان اولین محصول ATMP کشور مجوز تولید و بازاریابی گرفته است.
وی افزود: این طرح بهعنوان اولین محصول ATMP کشور بهعنوان یک محصول دانشبنیان حوزه پزشکی بازساختی مسیر را برای رشد و تعالی کشور میگشاید.
وثوق در خصوص مشکلات و موانع پیشروی به سرانجام رسیدن اجرای این طرح عنوان کرد: در این موضوع مهمترین شکل و چالش موارد مربوط به رگولاتوری و نهادهای ناظر بود که توسعه کافی پیدا نکردهاند.
وی در پایان گفت: با توجه به فضای کاری جهاد دانشگاهی و روحیه کاری اعضای آن، این نهاد بهعنوان نیروی محرکه کشور میتواند معرفی شود.