به گزارش مرز اقتصاد و به نقل از خبر آنلاین

دکتر هدی ابوالحسنی معاون غذا و دارو به همراه مدیر حوزه فرآورده‌های خوراکی آشامیدنی دانشگاه طی بازدیدی که امروز صبح ۸ شهریور از کارخانه سوسیس و کالباس واقع در شهرک شکوهیه داشت؛ دستور امحای مواد اولیه ناسالم و پیگیری جهت پلمباین کارخانه را صادر کرد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، این کار در راستای تشدید نظارت از واحدهای فرآورده‌های گوشتی انجام و ۱۶۰۰ کیلوگرم کالباس فاسد شده و آلوده به کپک ماکروسکوپی و ۳۰۰ کیلوگرم ضایعات مرغ توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم از یک واحد تولیدی کشف و معدوم شد.

این کارخانه در حال استفاده از مواد اولیه ناسالم در تولید سوسیس و کالباس و بسته‌بندی آن در فضای غیر بهداشتی بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *