اتاق تعاون ایران با همکاری مؤسسه دانش بنیان ندای توسعه در نظر دارد ویژه نامه ای را با عنوان « مسئولیت اجتماعی تعاونی ها: ضرورت ها و رویه ها» منتشر نماید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، اتاق تعاون به عنوان تاثیرگذارترین نهاد جهت جلب مشارکت های اجتماعی شهروندان جامعه نقش مهمی ایفا می کند. از طرفی با توجه به اهداف، چشم اندازها و شرح مأموریت اتاق تعاون و با تأکید بر نقش بی بدیل این اتاق در مسیر تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها، مبارزه با فقر و نابرابری و همچنین گسترش رفاه اجتماعی می باشد.

برهمین اساس با تکیه بر آموزه های دینی و بومی در خصوص تعاون و همیاری و رفاه عمومی بازتعریف و تبیین مسئولیت اجتماعی در جهت اعتلای حقوق شهروندی با رویکرد ملی شدن می تواند راهگشا و ثمر بخش باشد. از این رو، همگام با ارکان حاکمیتی، فعالین بخش غیردولتی نیز بایستی به ایفای تعهدات و نقش خود در مسیر توسعه ی پایدار و گسترش عدالت در جامعه بپردازند.

در همین راستا اتاق تعاون ایران در نظر دارد تا برای آگاهی بخشی و ترویج مسئولیت اجتماعی مبتنی بر ایجاد هم افزایی در بین تمامی ذی نفعان اتاق تعاون دومین ویژه نامه مسئولیت اجتماعی ایران را با رویکرد ” ضرورت‌ها و رویه‌ها” با همکاری شرکت دانش بنیان ندای توسعه تدوین نماید.

خاطرنشان می شود،  این ویژه نامه با رویکرد دستیابی به جامعه ایرانی توسعه یافته، متناسب با مقتضیات فرهنگی، محلی، جغرافیائی و تاریخی خود و متکی بر اصول اخلاقی و ارزش های اسلامی، ملی و انقلابی، با تأکید بر: مردم‌سالاری دینی، عدالت اجتماعی، حفظ کرامت و حقوق انسان‌ها، برخوردار از سلامت، رفاه و امنیت، تأمین اجتماعی، فرصت های برابر، توزیع متناسب امکانات عمومی، به دور از فقر، فساد، تبعیض و بهره‌مند از محیط زیست مطلوب با در نظر گرفتن ابعاد استاندارد ملی مسئولیت اجتماعی و خیر همگانی در حال تدوین می باشد.

به این وسیله از همه فرهیختگان، اساتید، کارآفرینان، محققان  و فعالان بخش تعاونی کشور دعوت به عمل می آورد آثار خود را در محورهای بالا  به آدرس ایمیل amar@icccoop.ir تا پایان آذرماه ارسال نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۸۶۰۴۰۶ داخلی ۱۲۰ تماس حاصل فرمایند.

محورهای مورد توجه در ویژه نامه:

–        تعاونی ها، مشارکت مردمی و اعتماد اجتماعی

–        تعاونی ها و مسؤلیت در برابر محیط زیست

–        تعاونی ها و مسؤلیت در برابر نیروی انسانی

–        حاکمیت پایدارشرکتی- سازمانی در تعاونی ها

–        تعاونی، کارآفرینی اجتماعی،  کسب و کارهای اجتماعی: شباهت ها و تفاوت ها

–        تعاونی ها و مسؤلیت در برابر جوامع محلی

–        نقش تعاونی ها در توسعه پایدار اقتصادی

–        تجارب و نمونه های داخلی موفق مسؤلیت اجتماعی تعاونی ها

–        نقش تعاونی ها در توسعه پایدار و اقتصاد مشارکت محور: اصول وتجارب بین المللی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *