به گزارش مرز اقتصاد ؛خبرنگاران یزد در قالب تور صنعتی با هماهنگی قبلی اداره کل صنعت، معدن و تجارت ازطرح‌های «نورد وایر» و توسعه «یزد یک» شرکت فولاد آلیاژی ایران بازدید کردند. واحد نورد وایر از طرح‌های توسعه‌ای این مجتمع دارای ظرفیت تولید ۴۰۰ هزار تن در سال است که حسب اعلام مسئولین ذیربط تا پایان سال ۱۴۰۳ مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت . طرح توسعه «یزد یک» ظرفیت کلی فولادسازی شرکت فولاد آلیاژی ایران را به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن در سال افزایش خواهد داد و دارای کوره ۱۰۰ تنی قوس الکتریکی با سه الکترود ۶۰۰ میلی‌متر از جنس کربن جهت تامین دمای ۱۷۰۰ درجه سانتیگراد است که بخشی از گریدهای آلیاژی آن به جهت بخش نورد و وایر مصرف و بخشی نیز به خارج از کشور صادر می‎شود این کوره که با ترکیب مواد فراآلیاژی و قعالیتهای ریخته‎گری انواع فولادهای آلیاژی با گریدهای مختلف را برای اولین مرتبه تولید می کند و کشور را از واردات آنها بی نیاز می‎کند ؛ با آهن اسفنجی و آهن قراضه به عنوان مواد اولیه تامین می‎شود .

طرح یزد یک با ظرفیت تولید سالیانه ۷۰۰ هزار تن انواع بیلت‌های آلیاژی و مهندسی، مهم‌ترین طرح توسعه‌ای شرکت فولاد آلیاژی ایران است که در نظر است در سفر آتی ریاست جمهوری به استان یزد مورد بهره برداری قرار گیرد. « محمد رضا صادقیان » مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد در این بازدید اظهار داشت : شرکت فولاد آلیاژی ایران(یزد) از پیشرفته‎ترین و بزرگترین تولیدکنندگان انواع فولاد آلیاژی و مخصوص در ایران و خاورمیانه و یکی از مدرن‌ترین کارخانجات فولاد آلیاژی دنیا با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰ هزار تن انواع فولادهای آلیاژی مشتمل بر ۴۴۰ گرید فولادی است. وی افزود : شرکت فولاد آلیاژی ایران علاوه بر تولید و برطرف کردن نیازهای صنایع مهم داخلی مانند خودروسازی‌ها، ماشین آلات و ادوات صنعتی و کشاورزی، صنایع پتروشیمی و شیمیایی و سایر صنایع تخصصی، در بحث صادرات نیز بسیار پررنگ عمل کرده و توانسته به عنوان اولین واحد تولید کننده فولاد با همکاری سازمان ملل متحد، پروژه ارتقای بهره‌وری انرژی را به انجام برساند و جزو اولین شرکت دانش بنیان فولادی در کشور است که نگرش‌های نوین را به مرحله اجرا رسانده است.

به گفته این مقام مسئول : این واحد با اشتغالزایی ۱۶۵۰ نفر به طور مستقیم و ۲۹ هزار نفر به صورت غیرمستقیم دارای واحدهای نورد سبک و سنگین به ترتیب با ظرفیت ۲۳۰ و ۲۲۰ هزار تن است و تولیدات آن در صنایع نفت و پتروشیمی، ابزارسازی، ساخت لوازم پزشکی و جراحی و صنایع خودروسازی، ماشین سازی و سایر صنایع، کاربرد وسیعی دارد. “حسین یارحسینی” رییس واحد محیط زیست شرکت فولاد آلیاژی ایران با بیان اینکه سالانه ۸۰ میلیارد تومان صرف تجهیزات زیست محیط شرکت فولاد آلیاژ می شود افزود : از ابتدای سال ۱۳۹۴ موظف به نصب سنسورهای آنلاین در دهانه دودکش های واحد هستیم به طوری که اطلاعات به صورت شبانه روزی از سوی محیط زیست پایش و رصد می شود. وی با بیان اینکه ۱۰ درصد از وسعت واحدها باید به فضای سبز اختصاص یابد و فولاد آلیاژی علاوه بر محدوده بیرونی واحد، حدود ۶۰ درصد وسعت این مجموعه را به فضای سبز اختصاص داده است از کسب شش مرتبه ؛ رتبه صنعت سبزفولاد آلیاژی یزد خبر داد.

رییس واحد محیط زیست شرکت فولاد آلیاژی ایران با اشاره به اینکه تقریبا از ابتدای سال ۱۳۹۴ موظف به نصب سنسورهای آنلاین در دهانه دودکش های واحد هستیم به طوری که اطلاعات به صورت شبانه روزی از سوی محیط زیست پایش و رصد می شود خاطر نشان کرد : سالانه ۸۰ میلیارد تومان هزینه راهبردی تجهیزات زیست محیطی این واحد فولادی است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه :https://marzeeghtesad.ir/?p=13290

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *