رئیس مرکز آموزش فنی حرفه ای خواهران یزد اظهار داشت : مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران یزد تنها مرکز مهارت آموزی ویژه بانوان در شهرستان یزد میباشد.

« الهام معصومی » با اعلام اینکه مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران یزد تنها مرکز مهارت آموزی ویژه بانوان در شهرستان یزد میباشد تصریح داشت : این مرکز جزو مجهزترین و بهترین مراکز آموزشی در استان و کشور میباشد

وی  بابیان اینکه تعداد پرسنل کارشناس و مربی در این مرکز ۲۸ نفر میباشند افزود : این مرکز شامل نه کارگاه آموزشی

 در رشته های صنایع پوشاک، صنایع نساجی(بافتهای سنتی) ، صنایع دستی(چوب٫فلز٫سفال و چرم)،هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، صنایع چوب،صنایع چرم ، صنایع دستی(دوختهای سنتی) و فناوری اطلاعات فعالیت دارد.

رئیس مرکز آموزش فنی حرفه ای خواهران یزد  گروه هدف ۱۶ گانه این مرکز را دانش آموزان، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، ساکنین سکونتگاه ها، زندانیان، زنان سرپرست خانوار ، معتادین و بهبودیافتگان، روستاییان ، متقاضیان مهارت آموزی و …. عنوان کرد.

معصومی در خصوص کارگاه های ثابت و سیاراین مرکز گفت : ۶۹۲ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در چهار بخش  کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر و خدمات زیر مجموعه مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران هستند که در بخش خصوصی مشغول به آموزش های مهارتی در سطح شهرستان یزد می باشند

به گفته این مقام مسئول :  در بخش محیط کار واقعی تاکنون۲۳.  مجوز آموزشی در دوره های مختلف  صادر شده است با این هدف که آموزشهایی که در غالب استاد شاگردی در کارگاه های آموزشی برگزار میشود .

معصومی افزود : و.ده های آموزشی این مرکز در زیر چتر مهارتی آموزش های فنی و حرفه ای قرار گرفته و در چارچوب های استاندارد های آموزشی اجرا و در نهایت منتهی به گواهی بین المللی مهارت می گردد.

رئیس مرکز آموزش فنی حرفه ای خواهران یزد  در بخش دیگری از سخنان خود محور های فعالیت این مرکز را

-ورود آموزشهای مهارتی به دانشگاه های استان در قالب مراکز tmc

-آموزشهای مهارتی ویژه بانوان در زندان

-چشم انداز مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران تا افق۱۴۰۳

ایجاد اولین خانه خلاق در مراکز آموزش فنی و حرفه ای کشور در مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران یزد

با هدف ایجاد فضای کار اشتراکی برای بانوان

-مهارت آموزی، فرصتی دوباره برای بازگشت زندانیان به آغوش جامعه

اعلام و تاکید داشت : نداشتن مهارت شغلی یکی از علل اصلی بیکاری است که نتیجه آن در مواقعی ارتکاب جرم و راهی زندان شدن است.

معصومی در ادامه افزود : اگر زندانی فاقد مهارت شغلی در مدت محکومیت خود حرفه خاصی که اشتغال و درآمد زا باشد را یاد بگیرد بعد از سپری شدن دوران محکومیت می تواند با شروع یک کسب و کار مسیر زندگی خود را تغییر داده و دیگر مرتکب جرم نشود اما اگر اینگونه نباشد زندانی ، بعد از سپری کردن زمان محکومیت دوباره در مسیر اشتباه خود قدم خواهد گذاشت.

وی بایان داشت : یکی از گروه‌های نوزده گانه هدف اداره کل آموزش فنی و حرفه ای  استان و به تبع آن مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران یزد مهارت آموزی زندانیان است.

رئیس مرکز آموزش فنی حرفه ای خواهران یزد خاطر نشان کرد : آموزش به زندانیان، علاوه بر غنی سازی اوقات، سبب کسب مهارت مددجویان در دوران محکومیت شده تا پس از طی محکومیت و با حمایت‌هایی که صورت می گیرد کسب و کاری راه اندازی و وارد بازارکار شود و بازگشتی شرافتمندانه و سعادتمندانه به آغوش خانواده و اجتماع داشته باشد و بتواند فردی مثمرثمر برای خود ، خانواده و جامعه باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *