معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر تقویت و توجه به بخش‌های گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی گفت: اقتصاد فرهنگ راه برون رفت از انسدادهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی خواهد بود.

در نشست با تشکل‌های خصوصی و گردشگری استان یزد که با حضور سید مصطفی فاطمی، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری برگزار شد، مریم جلالی اظهار کرد: با همگرایی لازم باید مگاپروژه‌هایی را برنامه‌ریزی کرد و شهرک سفال سرامیک که ارتباط خاصی با شرکت شهرک‌های صنعتی دارد، باید شهرک را به صورت پایلوت در محور شمال غرب و غرب کشور ایجاد کنیم و در آن محلی مناسب برای گردشگری و صنایع دستی فراهم کنیم.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کشور ادامه داد: با وحدت بخش به بخش تشکل‌ها و بخش خصوصی و با نگاه به مدیریت سرمایه می‌توان کار درست انجام داد، با نگاه مدیریت هزینه‌ای کاری نمی‌توان کرد. جلالی با بیان اینکه متأسفانه همچنان به دنبال مدیریت هزینه، وام و تسهیلات هستیم افزود: واقعیت این است که مدیریت سرمایه و مدیریت سودآفرین در اقتصاد فرهنگ بسیار مهم است.

او خاطرنشان کرد: مجموعه معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی با تمام بضاعت‌ها، توان و ظرفیت‌های خود حامی بخش گردشگری خواهد بود چرا که گردشگری برای ما مهم است و روح انسانی و محصول ما را آن‌ها هدایت و راهنمایی می‌کنند و توجهات به صنایع دستی معطوف می‌شود.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی افزود: امیدواریم با همین حرکت‌های کوچک و همگرایی‌های کوچک بتوانیم تغییر فرهنگی ایجاد کنیم. او عنوان کرد: همه بخش‌ها نیازمند تقویت و توجه هستند، گردشگری، میراث فرهنگی و اقتصاد فرهنگ همه با هم راه برون رفت از انسدادهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی خواهند بود. جلالی با تأکید بر ضرورت تقویت و توجه اضافه کرد: در شرایطی هستیم که در فقدان برنامه و پلن‌ها ضعف داریم و باید در این مورد فکری کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *