میوه و سبزیجاتمیوه و سبزیجات

برای جلوگیری از اثرات منفی ریزگردها از ویتامین A بیشتر استفاده کنید.

به گزارش مرزاقتصاد _  میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد استفاده کنید. مصرف بالای هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی، زردآلو، آلو، طالبی، موز، انبه و لبو اکیداً توصیه می‌شود.

این میوه‌ها و سبزی‌ها دارای بتاکاروتن بالا (که در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود) هستند که به بدن کمک می‌کند تا اثرات مضر ناشی از ریزگردها کاهش یابد.

همچنین شیر و تخم مرغ نیز منابع خوب ویتامین A هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *