رییس اداره نظارت بر صادرات و واردات مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: همزمان با روز جهانی غذا از واحدهای نمونه و برتر صنعتی و کارگاهی استان تجلیل شد.

دکتر مسعود حبیبی افزود:معاونت غذا و دارو هر ساله و با هدف ترغیب صنایع و واحدها به تولید غذای سالم و بهداشتی اقدام به برگزاری همایش روز جهانی غذا و معرفی واحدها و مسئولان فنی برتر استان می کند.

وی اظهار داشت: از جمله شاخص های مورد ارزیابی واحدهای برتر صنایع غذایی و بهداشتی استان، تولید محصولات سلامت محور با کاهش میزان قند، نمک، چربی و اسید چرب ترانس، بررسی محصولات از نظر نمونه برداری، نداشتن نقص بحرانی در واحد، تکمیل و گسترش فضای تولید، تجهیزات و آزمایشگاه، اخذ گواهی بین المللی ایمنی مواد غذایی، صادرات و بهینه سازی مصرف آب، امتیاز ارزیابی بالا  با درجه A و بکارگیری مسئول فنی کوشا و فعال است.

وی  خاطر نشان کرد: در همایش روز جهانی غذا که با حضور رییس و مسئولان دانشگاه برپا شد از یک واحد نمونه،هشت واحد برتر صنعتی،دو واحد برتر کارگاهی،هفت واحد قابل تقدیر و ۱۴ مسئول فنی برتر در صنعت غذا تجلیل شد. امسال روز جهانی غذا با شعار

“آب زندگی است.آب غذا است.هیچ کسی را محروم نکنید” نامگذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *