رییس اداره نظارت بر صادرات و واردات مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: همزمان با روز جهانی غذا از واحدهای نمونه و برتر صنعتی و کارگاهی استان تجلیل شد.
دکتر مسعود حبیبی افزود:معاونت غذا و دارو هر ساله و با هدف ترغیب صنایع و واحدها به تولید غذای سالم و بهداشتی اقدام به برگزاری همایش روز جهانی غذا و معرفی واحدها و مسئولان فنی برتر استان می کند.
وی اظهار داشت: از جمله شاخص های مورد ارزیابی واحدهای برتر صنایع غذایی و بهداشتی استان، تولید محصولات سلامت محور با کاهش میزان قند، نمک، چربی و اسید چرب ترانس، بررسی محصولات از نظر نمونه برداری، نداشتن نقص بحرانی در واحد، تکمیل و گسترش فضای تولید، تجهیزات و آزمایشگاه، اخذ گواهی بین المللی ایمنی مواد غذایی، صادرات و بهینه سازی مصرف آب، امتیاز ارزیابی بالا با درجه A و بکارگیری مسئول فنی کوشا و فعال است.
وی خاطر نشان کرد: در همایش روز جهانی غذا که با حضور رییس و مسئولان دانشگاه برپا شد از یک واحد نمونه،هشت واحد برتر صنعتی،دو واحد برتر کارگاهی،هفت واحد قابل تقدیر و ۱۴ مسئول فنی برتر در صنعت غذا تجلیل شد. امسال روز جهانی غذا با شعار
“آب زندگی است.آب غذا است.هیچ کسی را محروم نکنید” نامگذاری شده است.